uFeel.me
Като нощта съм
Автор: kote_tr,  3 февруари 2012 г. в 17:04 ч.
прочити: 200

Като нощта съм мрачна,
но тиха. Като
слънцето сияя щом
до мен си ти.


Сърцето ми каменно
кротко си бие,
но ти се появи и
като кубче лед
го  разтопи.


Помисли ли ти колко
много ме нарани.
Разбра ли ти, че за любовта
ти аз умирам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me