uFeel.me
Като малка пеперуда
Автор: Neli,  26 юни 2012 г. в 06:45 ч.
прочити: 202

Като малка пеперуда

Като малка пеперуда
във пролетната синева,
реших да полетя към слънцето,
към неговата светлина.

 

Влюбена във чудната му сила,
устремена все напред,
в огъня му
неусетно изгорях.
 
И без да мога да го стигна
върнах се обратно,
с опърлени крилца,
разбрала, че боли
от много топлина.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me