uFeel.me
"Като горчива глътка от старо отлежало вино"
Автор: sisiFF,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 574
Любов моя, несподелена...
защо из основи животът ми разруши?
Уби мечтата съкровена да бъдем двама
аз и ти.Любов моя, горчива глътка от старо отлежало вино.
Макар горчиво, ти бе истинско,
беше парливо.Любов моя,
бодил от роза,забил се дълбоко в моята душа.
Отдалеч така красив и нежен,
а от вътре сатана.
Любов моя, острие на нож,
изплъзнало се в миналото ми.
Ти остана вечен белег лош,
върху спокойните ми дни.
Любов моя, дявол в ангелска премяна,
горд,безчувствен беше ти.
Ала аз направих крачка към промяна-
глупак бе , такъв си и остана!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me