uFeel.me
Като филм
Автор: janker,  23 март 2011 г. в 06:24 ч.
прочити: 383
Екшън мадама,
с целувки романтични.
Фантазии оживяват,
като кино пред екрена.
Леле, каква мадама,
по чудо ме целуна.
Война в мен избухна,
станах като Сатана.
Господи, прости ми,
намерих готина мадама.
Какво от това,
аз съм в Рая.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me