uFeel.me
Като Феникс
Автор: de_bra,  19 март 2013 г. в 18:50 ч.
прочити: 266

От пепелта възраждам се отново.

Полека, бавно, тежко се надигам...

Едно крило останало – орлово,

отърсва се от въглените... и политам.

 

Отново своя съм, отново се намирам

след дълги месеци безкрайна зима.

Мъчително опитвам се да се издигна –

следи от огъня у мен все още има.

 

Но боря се, със цялата си същност.

Крилете ми порастват и замахвам...

Разпъвам се, почти като на Кръста

и шумно вдишвам въздуха останал.

 

Спасих се, Боже, от огньове адски!

И още жива съм – душата ми ликува.

Прескъпо заплатих за шепа ласки,

но всичко свърши и от днес празнувам!

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me