uFeel.me
Късно
Автор: Wendy,  28 юли 2010 г. в 22:06 ч.
прочити: 318
В победи кратки, в загуби жестоки
животът се изнизал покрай тебе...
Живот на скорост. Луди обороти.
Самотни нощи. Срещи непотребни.

Любовници безименни. Съпруга...
Това ли беше крайната награда?
Това ли беше търсеното чудо?
А аз копнеех... И с години страдах...

Сега се връщаш... И какво очакваш?
Отдавна се превърнах в пепелище.
Сълзите си с годините изплаках.
Жадувах те... Сега не чувствам нищо.

Сега съм само статуя красива -
безмълвна, равнодушна, неранима...
Подслон не чакай!... Просто си отивай.

Дърво не се разлиства посред зима..
.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me