uFeel.me
Късно е
Автор: roshlando,  24 януари 2009 г. в 16:34 ч.
прочити: 390

Познавам те, откакто бяхме малки

и заедно играехме навън.

Пързалахме се двама по пързалки

и всичко беше като сън.

 

Но мина времето тъй бързо,

порастнахме и виж сега,

как времето ръце ни върза,

аз мъж съм зрял, а ти жена.

 

И всеки път аз щом те зърна,

сърцето ми прескача страшно бързо

и искам аз да те прегърна,

но ти ужасно много бързаш.

 

И днес, когато се реших,

да кажа, че по теб съм луд,

разбрах къде сгреших,

че късно е, а ти си с друг.

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me