uFeel.me
Късно е
Автор: karincheto,  13 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 712
Късно е за всичко между нас,
късно е за обич и мечти!
Късно е за мен,за теб,за нас,
време е за нечий сълзи!
Късно е за втори шанс за нас,
късно е за нежност и за ласки!
Късно е за всичко в този час,
време е да спрем със своите ласки!
Късно е ти прошка да ми искаш,
късно е да те обичам и желая!
Късно е сърцата да туптят,
късно е за твойта нова изневяра!
Късно е и свещи да горят
в името на мойта вяра!
Късно е... и теб те няма,
късно е дори за твойта измама!
Време е в спомен ти за мен да се превърнеш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me