uFeel.me
Късно е ..
Автор: krisito_pisito,  23 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 283
Късно е за всичко между нас.
Късно е за обич и мечти.
Късно е за теб, за мен, за нас.
Късно е за нежност и за ласки.
Късно е за всичко в този свят.
Време е да махнем своите маски!

Късно е ти прошка да ми искаш.
Късно е да те обичам и желая.
Късно е морето мъртво да разпалваш.
Време е за нас да сложим край!

Късно е сърцата да туптят.
Късно е за твоята нова изневяра.
Късно е и свещи ще горят.
В името на моята мъртва вяра!

Късно е и ти не ще се върнеш.
Късно е дори за твоята измама.
Време е в спомен за мен да се превърнеш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me