uFeel.me
Късна любов
Автор: de_bra,  16 януари 2013 г. в 11:56 ч.
прочити: 282

Преживяхме по десет живота,

изкачихме десетки скали,

а през цялото време, незнайно,

един за друг създадени сме били.

 

Но сякаш късно е станало вече,

как „да бъдем”, като толкова „сме били”,

как да тръгнем отново да се катерим

по скалата, превземана и преди...

 

Ти си чудно щастлив и доволен,

на върха на твоята планина,

аз в бутилка от тежко олово

укротила съм мойта съдба.

 

Как се ражда в пустинята цвете,

как от сухия извор да бликне вода,

невъзможно е, късно е вече

аз и ти да повярваме в чудеса.

 

Преживели сме много любови,

но вървели сме все към това

някой ден, оковани в окови

да се срещнем на тази земя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me