uFeel.me
Картина в нежно бяло
Автор: pavli,  3 септември 2009 г. в 08:02 ч.
прочити: 2396
Ново платно разстели снегът.
Цъфнаха слънчеви бели кристали.
Стъпка. Две. Сплетени. После ръце.
С чудни отблясъци от цветове.
Картина в най-нежното бяло…
 
                                     © Павлина Петрова



***
Из \"Графика на любовта\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me