uFeel.me
Капят листата
Автор: sel_an,  9 ноември 2009 г. в 14:15 ч.
прочити: 687
Капят листата в есенен мрак
промъква се бавно в душата ми хлад,
кой ще я стопли, сега си далече
спомени само завръщат се вечер.

Аз ги събирам един по един,
есенна шума - пъстър килим
с тях се завивам и чакам в нощта
с мисъл за тебе заспивам сега.

Есен навън е и облаци плачат
моите сълзи те събрали са в здрача,
но слънцето щом се пребори с дъжда
аз няма да бъда вече сама.

Ще пратя по вятъра всички писма
и нека когато далеч си сега
моите думи нежно те стоплят
и моето сърце с любов те докосне!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me