uFeel.me
Капка росна /Неусетно светна утринта.../
Автор: mt46,  25 юли 2011 г. в 12:34 ч.
прочити: 371
Неусетно светна утринта...
От небето капна капка росна -
и красиво цвете тя докосна,
с устни росни го целуна тя...

Тъй да те целувам искаш ти -
 за да си по-свежа и щастлива...
Като цвете ти да си красива
и лицето ти да разцъфти...

Да те галя с ласкави ръце...
Като лятно слънце да засветя...
Обичта ти нежна да усетя...
Да се чувствам пак като дете...

Марин Тачков

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me