uFeel.me
Камъче
Автор: voda,  12 февруари 2012 г. в 06:32 ч.
прочити: 307

Колко бързо ти свършиха думите

и ме гледаш сега онемял!

Любовта ти, до вчера \"безумна\",

се удави – в две капки вина.

 

Любовта ти – не огън, а пламъче,

не роди нито Рай, нито Ад.

Ти се спъна - в най-малкото камъче.

И не падна. А хукна назад...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me