uFeel.me
Камъче
Автор: wasp,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 752
Стискам зъби... Вървя. Оцелявам
във безименни нощи и дни.
Всяко зло подлежи на забрава.
Аз забравям. Така не боли.
Само теб да забравя не мога.
Ти си най-упоритото Зло.
Ти си моята страст, моят огън.
Често даже те бъркам с Добро.
Ти си камъче в малкото джобче,
Бяла птица в черен рояк.
Скъпоценно седефено копче,
фар – спасител/по-точно – маяк/.
Ти си моето Днес, Вчера, Утре...
Ти си ми най-любимият грях.
С мисълта си за теб всяка сутрин –
аз в безличните дни оцелях.
Моралистите, нека ме хулят!
Бог да съди тъй, както реши...
Ти си моето камъче... Чу ли?!
Най-любимото зло си ми ти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me