uFeel.me
Към теб за себе си
Автор: Asmodia,  29 септември 2010 г. в 10:34 ч.
прочити: 308
Аз търсих те... и се намерих...
В помен за спомен кафяво-зелен.
Завърна се- от никого канен,
да поведеш похода от \"мене\" към \"ден\".

Аз виках те... и чух себе си...
В тишината от линии в онзи портрет.
С часове от години и години от мигове,
ти разхвърли хаоса ми във ред.

Аз питах те... и отговорих си...
С отражение, забравено оттатък предела.
Сипеи от минало нощите ми завиваха,
че бях истината нарочно подвела.

Аз отричах те... и накрая приех се...
Със сърцето от кремък, с косите ковани от мед,
с теб като даденост, с мен незаслужена,
на глух шепот ехтящо-симфоничен ответ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me