uFeel.me
Към нищото
Автор: ^eLeNa^,  29 май 2012 г. в 22:37 ч.
прочити: 222
Един път ме водеше с тебе към нищото,
а аз вървях, упътена от фалшивата му светлина.
Един път вледеняваше нощем сълзите ми,
а аз вярвах в неговата топлина...

Едни табели сочиха ми странни пътища
и без да ги гледам, вървях смело напред.
Едни табели обещаваха ми, че след магистралата 
там някъде ще бъда с теб.

А множеството завои отклоняваха ме от точната пътека
и много светофари спираха ме да вървя.
Но след многото препятствия,
бях решена пак да продължа.

И продължих, устремена към пътя си,
знаейки, че много ще ми вземе.
И стигнах до края, за да разбера,
че съм вървяла към нищото толкова време. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me