uFeel.me
Кълна те
Автор: shevkenova,  1 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 400
Е прости - но вече в мислите ми
нямаш място ти.
Ти разби моите мечти,
но това нищо не реши.
Ще видиш ти ,
че скоро много ще боли
от измама и игри
ще си наказан ти.
От днес нататък за мен
не съществуваш ти,
заминавай с твоите глупави лъжи.
Не ме търси, не ме кълни -
но спокоен ти бъди
Място в живота ще намериш ти
подобаващо за твоите лъжи.

Кълна те аз за в бъдеще от твоите
лъжи всичко двойно да изпиташ ти.
Върви и запомни:
че рано или късно някой ще плати!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me