uFeel.me
Калинка
Автор: yossifova,  2 февруари 2009 г. в 02:19 ч.
прочити: 156

Аз съм тази, която

в разкошието на молитва

убежището за камъни отвори

и в градина несъществуваща

за цъфнали кактуси го превърна.

Хазартното ти желание

днес играеше бридж-белотно -

брилиантно със дама купа цака

и в терцата-стих спечели

паяжина от многоточия.

В екрана ти от въздишки -

калинка съм с черни точки.

Но мога много бързо да хвъркам.

Опитай се да ме хванеш, де!

Хвъррр... виж колко високо съм!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me