uFeel.me
*Календар*
Автор: l.hiena,  10 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 470

*

Отмервам любовта ни в дати -

от раждането, първата целувка

и брачната халка... и тъй нататък...

и всяка наша следваща милувка

*

заключвам в календар премерен

в безупречност във моето съзнание.

Часовник, никъде до днес намерен,

пази всяко наше съзерцание.

*

Първият отправен подлед

вписала съм мъничка чертичка,

да напомня - сякаш че с лавинен огън

обжари мойта плачеща душичка...

*

После - първата ни ласка

(беше 14-ти февруари!)

без преструвки и изкусни маски,

пазя толкоз свидно в календара

*

и занизаха се оттогава

дни на радост и уплаха,

че утре може да ме изоставиш -

да захвърлиш гневно в коша алманаха!

*

Но дори след време да ме няма

в твойто шеметно летоброене,

закачен като кандило ще остане

един прашасал календар... от мене!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me