uFeel.me
Какво
Автор: freedom_666,  4 ноември 2008 г. в 21:34 ч.
прочити: 290
Какво му трябва на човек,
една дума,
една ласка,
една прегръдка,
една целувка.
Толкова малко е нужно за да бъде сгряно едно сърце.
Толкова малко е нужно за да бъде щастлив един човек.
Толкова малко е нужно за да съществува една любов.
Една любов която да сгрее две сърца.
Две сърца които желаят да се слеят във едно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me