uFeel.me
Какво съм за теб?
Автор: istinska,  31 юли 2011 г. в 21:45 ч.
прочити: 276

Какво съм за теб, кажи ми -
едно нищо може би.
Ти никога не си ме наричал любима,
а аз те обичам, моля те прости.

Любовта ми за теб не означава нищо
и от нея нямаш нужда.
За мен - ти едва ли би дал всичко -
вечер съм твоя, а на сутринта чужда.

Какво съм за тебе -
утеха ли, след неочакван твой провал.
А може би убиваш време -
с мен, на която нищо не си обещал.

Какво съм за тебе аз -
кукла на конци в твоята ръка.
Оставяш ме без право на глас
да играя по твоите правила.

Чувствата ми не са важни за тебе,
а аз от любов съм пияна.
Ти не си влюбен в мене,
но ме търсиш винаги, когато другата я няма.

И пак безмилостно ми вземаш съня -
чувствам как ще полудея.
Победен от алкохола - ти отново в нощта -
целуваш ме, а мислиш за нея.

Какво съм за теб, кажи ми -
само играчка може би.
Предишния живот върни ми,
щом не можеш да си с мене ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me