uFeel.me
Какво обичам....?
Автор: dizel4eto__f,  1 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 398
Защо ли взирах се така невзрачно
и търсих в тебе онова?
В което бях се влюбила по-рано
и от което не бе останало следа!!

Какво обичам,и какво ли мразя?
Каква е твойта роля?
Какво обичам,и какво ли мразя?
Обичам теб самият-мразя твойта роля...!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me