uFeel.me
Какво като...
Автор: Irresistible,  17 февруари 2012 г. в 19:18 ч.
прочити: 237

Какво като те чувствам до мене
като в ума ми си много далече...
За теб аз съм най-тежкото бреме,
любовта ни спомен е вече...

Какво като мене докосваш,
щом ръцете ти са студени,
ума ти тя омагьоса,
душата и сърцето ти - завладени!

Какво като на мене дежурно
за лека нощ \"Обичам те\" казваш,
държиш се мило, културно,
а всъщност сърцето наказваш...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me