uFeel.me
Какво искаше
Автор: Hlapi,  26 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 448
Тихо е. Леглото е студено.
Нощ е, а ти не си до мен.
Усещам дишането ти учестено
И искам вече да е ден.

Не плача, не тъгувам,
Не мисля, не сънувам,
Не искам и не страдам,
А сякаш в бездна падам.

Какво си ти – реалност или сън?
Какво съм аз – измама или сянка?
И чувам – дъждът вали навън...,
А в мислите ми – дъхът на пепелянка.

Обичам и желая,
Живея и мечтая.
Смея се, а после плача,
До гърлото ми – ръката на палача.

Не моля за нищо – знам, че няма смисъл.
Без теб живота продължава.
В главата ми проблясва ясна мисъл...
Ах, дано сърцето ти да съжалява...

Не скачам, не лудувам,
Не пея, не танцувам,
Не смея и не мога,
Какво искаше, за бога?

1.08.2002г.
Маги

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me