uFeel.me
Какво е...
Автор: zigitop,  23 май 2009 г. в 16:52 ч.
прочити: 183
Какво е...

какво е шансът
без да има риск
какво е миналото
без да има бъдни дни
какво е имам
без да има кой
какво са дните
без да има нощ
какво е много
без да има площ
какво съм аз
без тебе да те има
какво е шансът
ме попитай

той отмина

когато губиш
има победил
когато търсиш
там някой все е бил
когато сит си
питаш ли какво ще ям
но тук приятел
проблемът е голям
когато си ти силен
че нощта превръщаш в ден
когато теб те има
и ти си пак до мен
и аз съм всичко
ти да кажеш

но какво е шансът
питаш

то е същото
ще кажа

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me