uFeel.me
Какво е любовта?
Автор: Shadow_Dancer,  30 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 857
Какво е любовта?
Чувство ли е тя, или мираж?

Може би е пътеводна светлина, която ще ме поведе към моята мечта?
Може би е нежната ръка която ще изтрие моята сълза?
Може би е дълбока рана в моята душа?
Може би е всичко за което съм мечтал?
Може би е всичко за което бих живял?
Но знам, че ако истинска е тя, ще остана с нея до самия край.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me