uFeel.me
Какво е любовта?
Автор: ani_87,  26 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 317
Какво е любовта?
Мъка, болка и самота?
Защо видях те, защо ли влюбих се в тебе?
Всичко беше някак на шега,
просто една игра.
Игра, докато не осъзнах, че
без теб не мога аз!
Пак сам сама, пак плача аз при спомена за тебе.
За твоите очи, за твоето лице, за твоят глас!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me