uFeel.me
Какво е любовта
Автор: Hunterofwhispers,  6 юни 2012 г. в 11:35 ч.
прочити: 161

Любов ли е да те прегръщам,

любов ли е, щом искам я така...

любов,не е да ми я връщаш,

любов не е, ако не искаш ти това!

 

Какво е тя за теб, кажи ми,

нищо, че със друг сега щастлива си,

да знам, навярно ще ми стигне,

дори и сън да си останем \"аз и ти\"!

 

Любов ли е да те прегръщам

любов ли е, щом искам я така...

любов ли е да ми я връщаш,

може би е, но само за мен, сега...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me