uFeel.me
Каква е твоята версия?
Автор: Кристо,  3 декември 2010 г. в 02:35 ч.
прочити: 405
Дали си стигнала до мене,
като умения, емоции, мисли?
Трябва ли ти още време,
за да се във тебе избистри?
Дорастнала ли си дотолкова,
да се раздаваш чак така -
в себе си усещаш болката,
да си свикнала с тъга?

Ако речем, че си програма,
свързана с моята с чипове
и други софтуери да няма
и сме разпаднати до битове...
Каква е твоята версия -
ъпдейтната ли си до мене?
Всеки бъг е в себе си,
файловете - всяко настроение...

Както събираш от себе си,
последните болтове и гайки -
за тебе създавам си мнение,
че не ти достига още малко.
Порастни, за да те имам,
както съм винаги желал!
Сега от коя ще взимам,
радостта и цялата печал?

Дали ще стигнеш до мене -
с опити, насилие и страх,
нямам никакво време,
и можем да останем и без тях.
И ако си наистина програма,
кажи, каква е твоята версия?
Или ти представа нямаш,
къде си стигнала в себе си?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me