uFeel.me
Както аз!
Автор: sandra,  14 декември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 580
Луна,небе,а ние на скалите и греят нежно звезди в очите!
Ще поискам любовтати,а в замяна ще те обсипя с морска пяня!
Прегрьщам те нежно,а польхат гали наще коси,дали че те обичам той ще може да ти обясни?А дали до мен ще успее да те задьржи?Тази прекрасна нощт с теб искам да споделя,знай никога неще те нараня!Но ако решиш да си отидеш,както идват и си отиват валните,аз ще те чакам тук на скалите и ще пазя звездити,за теб някой ден, когато се завьрнеш при мен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me