uFeel.me
*Kak?!!*
Автор: l.hiena,  8 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 500

*

Няма да те търся, вопъл мой сподавен,

невидим ще останеш в тъжния ми ден.

Спомена във коша -там ще го оставя,

ненужен и излишен, до болка изхабен...

*

Няма да те искам, нито ще те мисля,

просто ще затворя всеки път към теб!

Време е в сърцето досадно да разчистя

всеки стих изречен, всеки свой куплет...

*

Няма да те виждам, тихо ще си ида,

колко много време мина от тогава?!

Ала моят разум гърчи се в обида -

КАК ДА ТЕ ЗАБРАВЯ?! КАК ДА ТЕ ЗАБРАВЯ???!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me