uFeel.me
Как
Автор: mistela,  31 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 352

Как да накарам сърцето да спре да те обича?

Ти как накара твоето?

Как да накарам ума си да спре да мисли за теб?

Ти как накара твоя?

Как да кажа на тялото да спре да те копнее?

Как ръцете ми протегнати към теб да спрат да те жадуват?

Как успя, какво те накара да спреш да ме обичаш?

Каза си, че съм лоша и си го повтаряше,

за да си повярваш сам? Защо?

А колко лесно щеше да бъде просто да ме обичаш

и да не спираш.

Защото аз не мога и не искам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me