uFeel.me
Как...
Автор: enchewa7aa,  7 април 2013 г. в 06:45 ч.
прочити: 297
Търсиш нищо и него намираш, бягаш, а не знаеш то какво, тръгваш, после рязко спираш а накрая все ти е едно. Казваш, че не чувстваш, но обичаш казваш, че искаш а копнееш, всички други \"врагове\" наричаш, чудя се, как изобщо живееш!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me