uFeel.me
Как...?
Автор: leidi,  1 февруари 2013 г. в 22:26 ч.
прочити: 272

Трябва ли да те забравя?
Но как се чупи въздухът с ръка,
когато във гърдите не достига,
а всяка глътка е живот и светлина.

Трябва ли да те забравя,
щом надеждата е моето клеймо,
че миналото не е отшумяло,
независимо че вече е било.

Трябва ли да те забравя?
Има ли рецепта за това,
когато всичко те отрича
само не и моята самота.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me