uFeel.me
Как заспиваш всяка нощ?
Автор: CAMCOH,  7 септември 2009 г. в 19:53 ч.
прочити: 521
Как заспиваш всяка нощ,
щом не е до теб сърцето ми,
без да съм ти казал „лека нощ”,
без да съм измил небето ти,

без да съм поръсил със звезди
път за сънищата ти красиви,
нито пеперудени коси
да съм погалил – най-любими?

Как си спяла до сега сама?!
Как… не мога да позная.
Ала знай, че само моята душа
ще заспи до теб в безкрая...

04.09.2009.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me