uFeel.me
Как си, моя първа любов
Автор: lepart,  14 април 2013 г. в 19:02 ч.
прочити: 379
Как си, моя първа любов?
Случайно те срещнах след много години...
Огледах те бавно с уморени очи
и те виждам все така несравнима!

Как си, моя първа любов?
Ти бе жената която обич ми даде...
Но съдбата изпрати ти някакъв нов
красавец и ти ме предаде!

Как си, моя първа любов?
Душата ми още обич към тебе таи...
За теб аз изпращах зов подир зов
нищо, че раната в мене още кърви.

Как си, моя първа любов?
След теб, аз имах и други любими,
но сравнявах ги винаги тайно със теб...
Нямаше никоя като тебе богиня
и  разочарован сам продължавах напред!

Как си, моя първа любов?
Ти си още моето момиче красиво...
Моля те с обич, подай ми ръце,
в теб още съм влюбен, моя горска самодиво!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me