uFeel.me
Как се изричат думи за сбогом
Автор: Orchid,  25 април 2013 г. в 17:08 ч.
прочити: 541

Навярно още не знаеш,

това, което се случва във мен,

но как се изричат думи за сбогом,

отлаган е дълго този момент.

 

Ти не виждаше в късната есен,

колко сълзи погълна нощта,

как бавно угасвах до тебе,

твоята обич не разпали жарта.

 

Неизречени думи затварях в бутилки,

разкъсвах се с тази вина,

вечер преспивах любовни светулки,

от страх да не те нараня.

 

Време е вече, тръгвам с нощта,

но тези думи се трудно  изричат,

до лицето ти оставям пръстен и ключа,

„Сбогуване“ те се наричат!

 

Orchid  25.04.2013г.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me