uFeel.me
Как искам...
Автор: diva_strast,  28 декември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 752
Как искам да те изтръгна от сърцето си,
да те изрежа,
да те удавя в чашата със водка...

Как искам да те удуша с косите си,
да те обеся,
да те отровя във сълзите си...

Как искам да те убия в мислите,
да те изтрия,
да се мъчиш в моята агония...

Как искам да те имам,
а всъщност да те няма във живота ми...

Как искам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me