uFeel.me
Как искам
Автор: vulchebnik,  3 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1114
Как искам ти да си картина - завършена и живописна.
Във флирт готова да рискуваш със мен - бленуващ да те има.
Ще бъда твоят Поглед Първи - попил релефа на Платното.
Девствеността ти ще отнема проникващо…дълбоко…плахо.
Как искам ти да си…картина - с години в прах и… захабена.
Като Вселена необятна… с последен поглед да...погаля! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me