uFeel.me
Как искам
Автор: az20sam,  29 юни 2011 г. в 16:16 ч.
прочити: 146

В леглото лежа си сама

и всяка мисъл отвежда ме към теб.

Мислено викам \"ела\"

с усмивка да вървим напред.

 

Няма те! Как искам да те видя,

да вървим ръка за ръка.

От щастие да се смея

и вече да не съм сама.

 

Как искам аз горещо

да ме целуваш ти,

да се случи още нещо...

Нали все пак сме влюбени!

 ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me