uFeel.me
Как искам...
Автор: leidi,  19 април 2011 г. в 19:01 ч.
прочити: 244
Иска ми се да надникнеш,
да видиш как се стеле-тя,
болката и как изпълва
тишината в моята душа.

Откъсва цвете от дъгата,
цъфнало на небосвода син,
съюзник тя е на мъглата,
стелеща се черна като дим.

Свива се сърце-любящо,
лудо препускало на кон,
а копитата му огън палели
в твоя тих, спокоен дом.

Иска ми се да надникнеш,
да запалиш тиха светлина
и със таз искрица малка,
да огрееш мойта самота.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me