uFeel.me
Как искам
Автор: kim,  3 декември 2010 г. в 09:24 ч.
прочити: 274
Как искам да ме докосваш
с пръсти нежни, с устни да отпиваш
в косите цвете да заровиш
с ласки, сърцето ми да отвориш.
Как искам, по-нежен и от песен
гласът ти мек-шепот вечен,
погалващ страните ми бели
с магия душата ми взели.
Как искам да ме докосваш,
с усмивка красива засияваш,
а очите ти игриви... по мен да се спират
ту тук- ту там, а после замират.
Докосвай ме... не спирай
докосвайки ме в нощта заспивай.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me