uFeel.me
Как хубаво е!
Автор: karincheto,  19 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 589
Как хубаво е да обичаш
и да страдаш по любим човек
и в тихи нощи да въздишаш,
когато е далеч от теб.
Как хубаво е да мечтаеш
и бъдещето да градиш,
единствен него да желаеш
единствен той да е любом.
Но как е тъжно и ужасно,
когато той не те желае,
когато мечтите ти прекрасни
без жалост той руши!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me