uFeel.me
Как да те забравя,как!?
Автор: hrizantema,  11 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 405
Как да те забравя!?-Как!?
Да забравя твоя смях!?
Ласката на твойте длани,
устни плътно очертани.
Поглед с които ме изгаряш
и очите-мрак във залез!

Как да те забравя!?-Как!?
Жарките целувки в мрака,
миг вълшебен-толкоз кратък!
Две души-в една се сливат,
две очи-дъха ми спират!

Как да те забравя!?-Как!?
Да не чувам твоя смях!
Да не срещам твоя поглед!
Устните да не целувам,
ласките да не бленувам!

Как!-Кажи ми?!
Помогни ми!
От самата мен спаси ме!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me