uFeel.me
Където е раят…
Автор: pavli,  21 юни 2009 г. в 06:27 ч.
прочити: 2813
(Не разбираме еднакво и ангелите, и дяволите…)

Рой искри изригват в златна слънчева заря…
Излиза светлина… и всички цветове променя…
От очите наднича загадъчна нежност…
(Да обуздавам ли немирното дяволско пламъче?!...)
Душата ми пак празнично стъкмена е.
И с топлота повеждам те… далече…
Защапуква блеснало обожание…
Частица споделена радост парва клепачите.
Отгърната страничка ново очарование
на тръпнещи късове стаява дъха…
Оздравителна прелест достига
сърцевината на чувството…

                                          © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me