uFeel.me
Къде?
Автор: milgeo,  28 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 892
И пак ли бързаш да си победител?
И пак ли искаш да доказваш себе си,
забравил мен?
Когато без любов минават дните ти,
не се ли чувстваш някак победен?

Когато се събуждаш сутрин, а дланта ми,
във твойта длан полегнала ти не намираш.
И тръгнал към поредната победа,
завинаги какво си пропилял,
дали разбираш?

И някой ден ще притежаваш всичко...
ще покориш и върховете, и просторите,
които ти си пожелал.
Но... ще изчезне светлината във очите ми,
която само ти при изгрев си видял...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me