uFeel.me
Къде
Автор: asenov,  12 юли 2011 г. в 17:32 ч.
прочити: 227

Къде съм в царството на мислите ти -
в тайната градина на сърцето ти,
където валят нежни слънчеви лъчи
или в пустинята на самотата ти?

Къде съм в тишината на съня ти -
в топлия кът на душата ти,
където криеш ме от чуждите очи
или в лабиринта на реалността ти?

Къде съм в дъжда на нощта ти -
свил се като дете,под крилата ти,
където съм далеч от сянката на тъгата
или спя като просяк на нежността ти пред вратата?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me