uFeel.me
Къде в тоя свят
Автор: kalinvalov,  15 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 491
***

Къде в тоя свят си се сгушила
на вън е буря тъй зла,
та скова мислите и дъха ми
дали някъде там си сама.


В лед се превръща всяка сълза
приседнал къмък, вместо сърце в гръдта,
тежко измъчвам се дали истина е това,
в такава нощ, какво ли е да си сама.


Свирепи думи, действителност и съдба
на вън е вече мрак, а душа обезомяла,
да лудее ли или да се погуби,
че тоя свят две сърца погуби.



Калин Вълов

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me