uFeel.me
Къде си?
Автор: pavli,  12 август 2008 г. в 06:24 ч.
прочити: 2703

Ти си в моето упорито старание.
Ти си в моя сърцат ведър смях.
Ти си в моето страстно дихание.
Ти си в моя сладък дяволски грях.
Ти си в частиците на моето цяло.
Ти си в топлия дъжд, завалял от очите ми.
Ти си в кръвта ми, изгаряща тялото.
Ти си в живия лъч, заблестял във мечтите ми.
Ти си в моя вкус с аромат нетипичен.
Ти си в мига, който променя съдбата ми.
Ти си в магията, която ме прави различна.
Ти си в атома, взривяващ душата ми.
Ти си в моята самотна мълчалива сълза.
Ти си в моята вяра - като божи дар.
Ти си в хармонията на моята тишина...
Ти си в моя бушуващ житейски пожар. 

                                       © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me